Skab effektive forandringer - brug hjernen … rigtigt

Når der sker forandringer i en organisation, opstår der ofte modstand rundt omkring i hjørnerne. Nogle medarbejdere lufter deres frustrationer, andre lukker sig inde i sig selv, og andre igen kan være svære at afkode. Men der er ingen tvivl: Tingene er ikke, som de skal være.

Den nyeste hjerneforskning inden for området – Neuroscience Leadership – kan i kombination med vores kendte ledelsesværktøjer give dig et stærkt værktøj til at fastholde glæde og momentum i forandringer.

Lær, hvordan du undgår at vække frygt i forandringsprocesser og i stedet får hjernen som medspiller.

Dette seminar handler om, hvor du kan skabe effektive forandringer ved med få midler at få både din og dine medarbejderes hjerner som medspillere i stedet for modspillere.

Få klare svar og konkrete værktøjer

Vi inviterer på 3 timers inspirationsrus, hvor du får konkrete værktøjer med hjem og et indblik i, hvordan vi arbejder med forandringsledelse.

Du får svar på:

  • Hvorfor opstår der modstand i organisationen?
  • Hvad søren har hjernens frygtcenter med forandringsledelse at gøre?
  • Hvordan fungerer hjernen under forandringer, og hvordan du gør den til medspiller?

Det får du med:

  • En forståelse for, hvad der sker i urhjernen under forandringer
  • Konkrete værktøjer til at forebygge og håndtere forskellige typer af modstand.
  • Input til at skabe Sense of Urgency og få folk til at ændre adfærd.
  • Klare taktikker, du kan bruge i dit arbejde som leder i en forandringsproces – og til hverdag

Seminaret henvender sig til:

Topledere, HR og andre, der arbejder med strategi

Yderst inspirerende seminar, hvor jeg gik hjem og nærmest var ærgerlig over at flere fra vores organisation var gået glip af dette seminar. På en meget enkel måde fik Intenz sat ord og begreber på, hvad der er afgørende i arbejdet med forandringsledelse. De “formler” jeg tager med derfra, er direkte anvendelige at arbejde med i hverdagen.”
Maria Frederiksen
HR Partner, Aarhus Havn

FAQ

Det koster dig kun din tid – og vores tilbagemeldinger siger, at den er givet godt ud. I forbindelse med tilmeldingen tilmeldes du samtidig vores nyhedsmail. Du kan naturligvis altid rette eller tilbagekalde dit samtykke.

Ja, du er velkommen til at tage op til tre af dine kolleger med. Af hensyn til dynamikken i rummet, har vi et ønske om, at der max. deltager fire personer fra det samme firma. Af hensyn til persondataloven skal du og dine kolleger tilmelde jer individuelt, så den enkeltes navn, mail mm. fremgår.
I kan også vælge at afsætte en halv dag, hvor vi kommer til jer og holder et inspirationsoplæg om emnet. Så er det jer, der bestemmer deltagerantallet. Lyder det interessant? Så kontakt os på [email protected] – så ringer vi tilbage og aftaler nærmere ift. dato, sted og pris.

Vores seminarer afholdes i henholdsvis Aarhus og København Ø. Se hvilket seminar der afholdes hvor under det enkelte seminar.

Alle seminarer afholdes som udgangspunkt én gang i Aarhus og én gang i København i løbet af halvåret. Udvalgte seminarer afholdes ligeledes i Kolding.

Hold dig opdateret. Vi lancerer løbende nye seminarer i både Aarhus og København. Tilmeld dig vores nyhedsmail og følg os på LinkedIn. Her offentliggøres de nye seminarer som det første.

Dejligt du har lyst til at deltage!

Du tilmelder dig ved at klikke på det aktuelle seminar. Klik på den by og dato der passer dig bedst og udfyld til sidst dine oplysninger. Du er hermed tilmeldt. Vi ses!

Skulle du mod forventning blive forhindret i at deltage, vil vi meget gerne vide det i god tid på [email protected] – så en anden kan få glæde af pladsen.

Kontakt vores koordinator Charlotte Kemp Clément på Tlf. +45 30 10 40 00 eller [email protected]. Alle spørgsmål er velkomne.