For HR, top- og mellemledere, strategi- og forretningsudvikling.

Vi inviterer på 3 timers inspirationsrus hvor du får konkrete værktøjer med hjem og indblik i, om performancekultur er noget for dig. 

Det får du svar på:

  • Performancekultur – hvad er det, hvordan ser det ud og hvordan skaber vi det
  • Hvordan måler vi, om vi har den ønskede kultur
  • Hvorfor er det “nemmere” at være leder i en performancekultur
  • Hvad er lederens 2 – 3 vigtigste værktøjer

Lidt mere om indholdet

Performance, lykke og bundlinje går hånd i hånd. 
I en stor international analyse har IOpener Institute kortlagt, hvad der kendetegner højproduktive personer. Analysen viser proportionel sammenhæng mellem produktivitet og lykke.

Men én ting er at sige performancekultur, vinderkultur, forandringskultur – kært barn mange navne. En anden ting er at skabe det. For hvem vil ikke gerne vinde? Det tror vi alle vil – det er bare ikke nødvendigvis alle, der er villige til at gøre, hvad der skal til for at vinde.

En stærk performancekultur kræver således både:

  • At vi ved, hvad vi vil have
  • At vi ved hvorfor 
  • At vi ved, hvad der skal til

Ønsker du at blive klogere på sammenhængen mellem produktivitet og lykke? Vi deler ud af vores erfaring med at skabe, måle og fastholde en stærk performancekultur med cases fra forskellige virksomheder.

Seminaret har lært mig, at det ikke behøver at være kompliceret at skabe en performancekultur. Alt i alt en super inspirerende eftermiddag med input og værktøjer, som kan tages i brug med det samme”
Connie Lund
HR, Ardagh Glass Holmegaard

FAQ

Det koster dig kun din tid – og vores tilbagemeldinger siger, at den er givet godt ud. I forbindelse med tilmeldingen tilmeldes du samtidig vores nyhedsmail. Du kan naturligvis altid rette eller tilbagekalde dit samtykke.

Ja, du er velkommen til at tage op til tre af dine kolleger med. Af hensyn til dynamikken i rummet, har vi et ønske om, at der max. deltager fire personer fra det samme firma. Af hensyn til persondataloven skal du og dine kolleger tilmelde jer individuelt, så den enkeltes navn, mail mm. fremgår.
I kan også vælge at afsætte en halv dag, hvor vi kommer til jer og holder et inspirationsoplæg om emnet. Så er det jer, der bestemmer deltagerantallet. Lyder det interessant? Så kontakt os på [email protected] – så ringer vi tilbage og aftaler nærmere ift. dato, sted og pris.

Vores seminarer afholdes i henholdsvis Aarhus og København Ø. Se hvilket seminar der afholdes hvor under det enkelte seminar.

Alle seminarer afholdes som udgangspunkt én gang i Aarhus og én gang i København i løbet af halvåret. Udvalgte seminarer afholdes ligeledes i Kolding.

Hold dig opdateret. Vi lancerer løbende nye seminarer i både Aarhus og København. Tilmeld dig vores nyhedsmail og følg os på LinkedIn. Her offentliggøres de nye seminarer som det første.

Dejligt du har lyst til at deltage!

Du tilmelder dig ved at klikke på det aktuelle seminar. Klik på den by og dato der passer dig bedst og udfyld til sidst dine oplysninger. Du er hermed tilmeldt. Vi ses!

Skulle du mod forventning blive forhindret i at deltage, vil vi meget gerne vide det i god tid på [email protected] – så en anden kan få glæde af pladsen.

Kontakt vores koordinator Charlotte Kemp Clément på Tlf. +45 30 10 40 00 eller [email protected]. Alle spørgsmål er velkomne.