Hvordan de bedste omsætter strategi til adfærd

Vi stiller skarpt på, hvad mere end 30 millioner datapunkter fortæller, vi skal gøre, for at skabe virksomheder, der bliver værd at investere i for ejere, kunder og de mennesker, som bruger de fleste af deres vågne timer på jobbet.

Picture of Jes Graugaard

Jes Graugaard

Hvad adskiller stærkt performende virksomheder fra alle de andre i den nye “normal”?

Du får essensen af mere end 20 års data fra + 300 danske virksomheder, som har gennemført en eller flere kulturmålinger.

Se webcast her

Hvad har kultur med ledelse at gøre?

Faktisk rigtig meget – for det at være leder i en god stærk kultur, er så meget nemmere, end at skulle kæmpe med hele tiden at korrigere adfærd og påvirke holdninger. Ledelse når alle spiller med er en fed oplevelse… hvis du altså er klar til at føle dig overflødig! 

At skabe den rette adfærd kræver aller først, at I i ledergruppen har samme billede af, hvor I er og hvor I er på vej hen. 

Vores analyser viser, at det stort set aldrig er på plads… Vi tror det bare, fordi vi ikke får undersøgt det ordentligt. 

Du har nu mulighed for at prøve en gratis og uforpligtende Culture Alignment Analyse, som identificerer områder i jeres organisation, der kan begrænse effekten af de indsatser, I har sat i søen. 

Det er noget for dig hvis du:

  • Er virksomhedsleder som sætter ambitiøse mål og gerne vil vide, om I når dem
  • Er en del af en ledergruppe, hvor I med udgangspunkt i et faktuelt billede af kulturen i jeres virksomheden, kan forudsige om I når målene for den kommende periode
  • Er HR-ansvarlig og ønsker et eksakt billede af kulturen i din virksomhed så du ved, hvor der er størst behov for indsats, og du kan dokumentere effekten af jeres indsatser

 

Det fortæller andre om deres oplevelse

Gennem samarbejdet med Intenz står vi i dag med et sammentømret ledelses-team, der viser en høj grad af tillid, en høj grad at stolthed over det, de har skabt”.
Mogens Auchenberg
Fabriksdirektør, Schneider Electric
Uden processen med Intenz kunne vi ikke lykkes med at skabe det enorme momentum på så kort tid og de gode resultater”.
Anette Kalle
Adm. direktør, Lantmännen Unibake Danmark A/S
Hands on! Hvilket betyder at det kan anvendes i hverdagen. Det giver mening”.
Per Schrøder
DIRECTOR FLIGHT OPS AND NP, THOMAS COOK AIRLINES SCANDINAVIA